Verzenden & Retourneren

Verzendkosten

 • De verzendkosten bedragen € 4,95 voor bestellingen binnen Nederland.
 • Boven de € 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Verzenden

 • Wij besteden uiterste zorg om je producten via een pakketdienst bij je te bezorgen. Je ontvangt een track & trace nummer per e-mail zodra de order verzonden is. Met dit nummer kun je op de website van de bezorger het verzendtraject van je pakket volgen. 
 • Wil je de bestelling afhalen? Dat kan uiteraard ook. Voor het afhalen van je bestelling maken wij graag, in overleg, een afspraak.
 • Producten die direct uit voorraad leverbaar zijn kan je binnen 2 – 3 werkdagen tegemoet zien. 

Annulering

 • Iedere bestelling kan worden geannuleerd. 
 • Olivioli is gerechtigd een koper te weigeren of een order te beëindigen zonder opgaaf van specifieke redenen. 

Levering

 • Alle artikelen zullen na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 dagen aangeboden worden aan de pakketdienst. 
 • Mocht een artikel een levertijd hebben langer dan 7 dagen of, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, dan zal Olivioli de koper hiervan per e-mail op de hoogte brengen.
 • Koper heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval dat de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt of wanneer het artikel niet leverbaar is. 

Retourneren

 • Na ontvangst van de artikelen heeft de koper het recht de artikelen, ongeopend, onbeschadigd en in originele verpakking, binnen 14 (veertien) dagen te retourneren. Deze 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling.
 • Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van koper, dan is het mogelijk voor de koper het artikel om te ruilen of kan de koper het aankoopbedrag (factuurbedrag = inclusief verzendkosten) teruggestort krijgen. 
 • Wij verzoeken de koper uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het retourformulier volledig en juist in te vullen, en het pakketje terug te sturen. Het zal de verweking van je retour ten goede komen en zorgen voor vlotte terug betaling van het factuurbedrag.
 • De koper vermeldt duidelijk het artikel nr. of ordernummer op het retourformulier. 
 • Volg de stappen op het retourformulier voor een vlotte retourafhandeling. 

* Het retour formulier kun je hier downloaden

 • Olivioli bepaalt of een retour gezonden artikel in ongeopende of ongebruikte staat verkeert en of terugname acceptabel is. 
 • De koper is zelf verantwoordelijk voor de kosten en het risico van een retourzending. Dit geldt ook voor ruilen van artikelen. 
 • Olivioli zal het totale factuurbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen, ingaand op de dag van ontbinding van de retourzending, terug betalen. 

Het retour pakket sturen naar:
Olivioli
De Diagonaal 69
1315 XK Almere

Vermeld duidelijk het order nr. aan de buitenkant van het pakketje en vergeet niet het retour formulier in het pakketje bij te sluiten. Het verzenden van retour pakketjes is voor eigen rekening en risico.

Informatie betreffende herroepingsrecht en retour recht bij Olivioli

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij je het retour formulier, wat bijgesloten is bij de aankoop, volledig in te vullen en bij te sluiten bij de retourzending. Via email stel je ons op de hoogte van je beslissing de overeenkomst te herroepen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende het uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die tot op dat moment zijn gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen wij geen kosten in rekening brengen voor zulke terugbetalingen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip.

NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011.
A. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.
B. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.
C. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »