Betaalmethoden

Veilig betalen
Olivioli gaat zeer zorgvuldig en vertrouwelijk met je persoonlijke gegevens om. Je betaling verloopt via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden.
Wij werken samen met Mollie Betaaldiensten om de betalingen zo veilig en soepel mogelijk te laten verlopen.

iDEAL gratis
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

PAYPAL + 2% van het aankoopbedrag
Betaal met de kopersbescherming van PayPal. Je betaalt met je eigen e-mailadres en wachtwoord. Je hoeft geen saldo aan te houden.
Voor een betaling middels Paypal rekenen wij 2% van het aankoopbedrag. Dit is een deel van de kosten die Paypal ons ook in rekening brengt voor de transactie.

MISTER CASH gratis
Voor Belgische klanten.

Betaal met de meestgebruikte betaalmethode van België. Je betaalt binnen de beveiligde en vertrouwde omgeving van je eigen bank met een unieke TAN (Transaction Auhorization Number). Je kunt direct betalen zonder eerst te registreren of een account aan te maken. Zodra je de betaling in je bankomgeving hebt afgerond, wordt het bedrag meteen overgemaakt.

BANKOVERSCHRIJVING gratis
Kies je er liever voor om het aankoopbedrag zelf overmaken te maken, dan ontvangt je na het afronden van de bestelling een email met de factuur incl. onze betaalgegevens.
Let op: Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen, dit kan enkele dagen duren, en vergeet niet het order en factuurnummer te vermelden!

Onze Bankgegevens zijn:
KNAB: t.n.v. Give-it VOF
IBAN: NL91 KNAB 0257 8533 67
BIC  : KNABNL2H
Mochten wij je betaling na 5 werkdagen nog steeds niet hebben ontvangen, wordt je order geannuleerd!
Uiteraard ontvangt je hierover een e-mail.

CONTANT / PIN gratis
Mocht je voor afhalen hebben gekozen, dan kunt je zowel contant als per pin betalen. Bestellingen kunnen alleen na bevestiging en volgens afspraak worden afgehaald.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »